Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Oliiviöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen194g270kcal36.9g0g13.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g388g136kcal3.9g25.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g901kcal82.6g54.2g39g1.4g
Valittu annoskoko625g451kcal41.3g27.1g19.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g225kcal20.7g13.6g9.8g0.4g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413