Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g361g2164kcal75.7g23.8g194.7g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Emmental, punaleima 17%240g697kcal81.7g0g40.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 18g50kcal0.4g0.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5842kcal316.2g53.2g481.2g0g
Valittu annoskoko625g2921kcal158.1g26.6g240.6g0g
Annoskoko puolitettuna313g1461kcal79.1g13.3g120.3g0g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884