Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g245g172kcal39.2g0g0.7g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.1g5.2kcal0.2g1g0g0g
Purjosipuli 77g18kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g6.1g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g227g79kcal2.3g15.4g1.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g9g81kcal0g0g9.2g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g3.1g6.5kcal0g1.3g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g778kcal88.2g44.2g25g7g
Valittu annoskoko625g389kcal44.1g22.1g12.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g194kcal22.1g11.1g6.3g1.8g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.5g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115928