Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Lehtiselleri 28g3.5kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow439g88kcal4.4g15.4g1.8g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g38g38kcal1.5g7.7g0.2g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.8g4.3kcal0g0.9g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g490kcal14.6g65.6g20g5.4g
Valittu annoskoko625g245kcal7.3g32.8g10g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g123kcal3.7g16.4g5g1.4g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.2g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063