Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Tomaatti 103g24kcal0.6g3.6g0.3g1.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus52g72kcal1.5g1g6.7g0g
Kesäkurpitsa465g79kcal1.9g11.6g2.8g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g443kcal8g32.4g30g9.4g
Valittu annoskoko625g221kcal4g16.2g15g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g111kcal2g8.1g7.5g2.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116281