Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g110g104kcal7.7g16.5g1.1g8.8g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g110g110kcal8.8g16.5g0.9g8.8g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 239g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.2g5.4kcal0.5g0.7g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1g4.4kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl12g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Ruokakerma ingman 5%95g81kcal3.3g5.7g4.8g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g664kcal42.8g85.6g16.4g37g
Valittu annoskoko625g332kcal21.4g42.8g8.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna313g166kcal10.7g21.4g4.1g9.3g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295