Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka214g653kcal20.8g130.6g4.3g32.1g
Puolukka 204g79kcal0.9g13.9g1g5.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 204g155kcal3.8g31.4g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1773kcal51g351.8g11.4g78.8g
Valittu annoskoko625g887kcal25.5g175.9g5.7g39.4g
Annoskoko puolitettuna313g443kcal12.8g88g2.9g19.7g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480