Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 264g366kcal33g0.8g25.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki322g180kcal27.4g16.1g0.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g22g131kcal4.6g1.4g11.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Canderel makeutusjauhe10g40kcal0.3g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1487kcal130.6g68.6g76.6g0g
Valittu annoskoko625g743kcal65.3g34.3g38.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g372kcal32.7g17.2g19.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856