Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g249g328kcal52.2g0g12.4g0g
Sipulikuutiot Apetit93g24kcal1.1g4.5g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys28g98kcal0.2g24.3g0g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)62g51kcal5.9g6.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1093kcal119g71.2g35.4g0g
Valittu annoskoko625g547kcal59.5g35.6g17.7g0g
Annoskoko puolitettuna313g273kcal29.8g17.8g8.9g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110