Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis276g309kcal60.6g0g8.3g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 77g59kcal3.5g10g0.2g0.8g
Vesi165g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 55g9kcal1.2g0.1g0.2g1.3g
Mustapippuri 1.7g4.6kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g803kcal132.8g26g19g8.4g
Valittu annoskoko625g402kcal66.4g13g9.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal33.2g6.5g4.8g2.1g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183