Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g268g337kcal13.4g7.5g28.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g161g578kcal44.9g3.2g43.3g0g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl26g87kcal3.6g14.4g1.7g2.8g
Ruisjauho Pirkka48g147kcal4.7g29.4g1g7.2g
Leivinjauhe 5.4g9kcal0.3g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2653kcal163.2g113.8g172.4g20g
Valittu annoskoko625g1327kcal81.6g56.9g86.2g10g
Annoskoko puolitettuna313g663kcal40.8g28.5g43.1g5g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368