Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 27g146kcal0.1g0.1g16.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 410g187kcal12.3g19.7g6.1g0g
Emmental, punaleima 17%91g264kcal31g0g15.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 3.4g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Emmental, punaleima 17%11g33kcal3.8g0g1.9g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1551kcal103.6g87.4g86g2.2g
Valittu annoskoko625g776kcal51.8g43.7g43g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g388kcal25.9g21.9g21.5g0.6g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382