Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 14g3.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g106g64kcal1.6g13.8g0.1g1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g4g10kcal0.4g1g0.5g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Kirjolohifilee 59g97kcal9.9g0g6.5g0g
Juuriselleri 16g5.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Tilli, tuore 4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g482kcal31.2g38g21g6.6g
Valittu annoskoko625g241kcal15.6g19g10.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g121kcal7.8g9.5g5.3g1.7g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411