Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Kasvisliemikuutio 5.2g16kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g66g49kcal3g8.5g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras164g574kcal21.3g114.9g2.5g4.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%188g300kcal5.1g5.1g28.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g38g120kcal19.5g10.5g0.2g6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2455kcal103.8g297.8g90.8g27.6g
Valittu annoskoko625g1227kcal51.9g148.9g45.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna313g614kcal26g74.5g22.7g6.9g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569