Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl124g421kcal2.5g3.7g43.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g124g316kcal7.3g4g29.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3124g80kcal13.6g5.2g0.4g0g
Mango (tuore)124g83kcal0.6g18.9g0.4g2.6g
Mansikka 124g58kcal0.6g10.4g0.2g2.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.2g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1964kcal49.2g96.6g147.8g10g
Valittu annoskoko625g982kcal24.6g48.3g73.9g5g
Annoskoko puolitettuna313g491kcal12.3g24.2g37g2.5g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758