Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g177g443kcal31g0g35.4g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g127g181kcal25.3g0g8.9g0g
Kaali, valkokaali304g64kcal3.6g10.3g0.6g6.4g
Mustapippuri 5.1g14kcal0.6g1.9g0.2g1.3g
Persilja 13g3.5kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1411kcal121.4g24.6g90.2g17.4g
Valittu annoskoko625g706kcal60.7g12.3g45.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g353kcal30.4g6.2g22.6g4.4g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654