Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu16g13kcal0.3g2.8g0.1g0.3g
Soijakastike 56g34kcal2.9g5.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Fariinisokeri16g64kcal0g15.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g16g30kcal0g7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g31g11kcal0.2g0.7g0.3g0.9g
Kuhafile, raaka417g301kcal67.6g0g2.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 21g185kcal0g0g20.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1300kcal143.4g68g48.6g4.2g
Valittu annoskoko625g650kcal71.7g34g24.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g325kcal35.9g17g12.2g1.1g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833