Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 111g15kcal1.8g0.4g0.3g1.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle223g289kcal14.5g44.5g6.7g11.1g
Broileri, rintafilee, nahaton 167g179kcal38.6g0g2.5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g111g424kcal9.8g79.6g1.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1961kcal130.2g250.8g36.8g39.2g
Valittu annoskoko625g980kcal65.1g125.4g18.4g19.6g
Annoskoko puolitettuna313g490kcal32.6g62.7g9.2g9.8g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g2.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202