Tuiren karppirieska

Vatkaa rahka ja munat sekaisin.

Kuivat aineet keskenään, näihin lisätään leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet rahka-muna seokseen ja vatkaa tasaiseksi, lisää öljy.

Paista 200 ast. noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 5112 grammaa

Cati
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muna, annos 60g82g72kcal6.2g0.7g5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g61g40kcal6.7g2.6g0.2g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g61g37kcal5.5g3.4g0.3g44.6g
Auringonkukansiemen 33g197kcal7.6g4.2g16.4g2g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala9g30kcal1.4g5.5g0.2g0.9g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen31g87kcal9.2g0.6g5.2g9.4g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)19g1.8kcal0.3g0g0.1g15.7g
Kurpitsansiemenet, kuivattu39g213kcal9.6g7g18.1g1.5g
Sesamsimenet (Gogreen)15g84kcal2.6g3.4g7.3g1.7g
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki39g31kcal5.1g0.8g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)49g61kcal1.6g1.8g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1711kcal111.8g61g117g151.6g
Valittu annoskoko625g855kcal55.9g30.5g58.5g75.8g
Annoskoko puolitettuna313g428kcal28g15.3g29.3g37.9g
Arvot/100g100g137kcal8.9g4.9g9.4g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120324