Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Voi 41g294kcal0.5g0.2g33g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 32g103kcal9.2g2.2g6.4g9.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g10g14kcal1.4g1.4g0.3g4.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g222g799kcal62.2g4.4g59.9g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 265g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3202kcal213.8g23.4g253.6g28.6g
Valittu annoskoko625g1601kcal106.9g11.7g126.8g14.3g
Annoskoko puolitettuna313g801kcal53.5g5.9g63.4g7.2g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723