Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 110g114kcal24.6g0g1.6g0g
Arla Apetina 8% feta162g244kcal26g6.5g13g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g24g18kcal0.3g4.4g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Ruokakerma Valio 5%162g97kcal1.9g4.5g8.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus81g276kcal18.7g43g3g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1616kcal145.2g124.6g60g13.2g
Valittu annoskoko625g808kcal72.6g62.3g30g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g404kcal36.3g31.2g15g3.3g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087