Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g508g798kcal110.8g0g36.1g0g
Ruskea suuruste, Maizena19g70kcal0.2g17g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Paprikajauhe 7.4g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.1g8.6kcal1.2g0.3g0.3g0g
Chili paprika punainen7.4g3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1847kcal228.8g45.8g75.2g8.2g
Valittu annoskoko625g923kcal114.4g22.9g37.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g462kcal57.2g11.5g18.8g2.1g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449