Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 224g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Hiiva, 50g37g23kcal4.9g0.4g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g112g540kcal27.4g37.3g32.2g31.8g
Vehnäjauho puolikarkea 242g832kcal24.7g169.7g2.9g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2838kcal114g426.8g70.4g80.6g
Valittu annoskoko625g1419kcal57g213.4g35.2g40.3g
Annoskoko puolitettuna313g710kcal28.5g106.7g17.6g20.2g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453