Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g137g38kcal0.8g8.1g0.3g3.4g
Lanttu 110g32kcal1.1g5g0.3g2g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Soijarouhe, tumma, 30g27g88kcal13.7g8.2g0.1g1.5g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g8.2g19kcal0.2g2.2g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g55g66kcal1.9g2g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g642kcal41.4g78.2g16g20.8g
Valittu annoskoko625g321kcal20.7g39.1g8g10.4g
Annoskoko puolitettuna313g161kcal10.4g19.6g4g5.2g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304