Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 186g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g93g93kcal17.7g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 310g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g36g100kcal6.8g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g476kcal55.8g8.2g20.8g8.6g
Valittu annoskoko625g238kcal27.9g4.1g10.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g119kcal14g2.1g5.2g2.2g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852