Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen91g32kcal0.2g7.5g0.1g1.4g
Kalaliemikuutio 4.1g12kcal0.4g1.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Katkarapu 102g69kcal14.7g0g1.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%102g86kcal1g4.6g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g452kcal35.2g36g18.2g5.6g
Valittu annoskoko625g226kcal17.6g18g9.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g113kcal8.8g9g4.6g1.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181