Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 194g147kcal3.6g29.9g0.4g1.9g
Tomaatti 64g15kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g25g40kcal2g1g3.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g99g54kcal3.1g6.3g2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa128g167kcal23.1g1.7g7.1g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g993kcal65.2g85g41g6.6g
Valittu annoskoko625g497kcal32.6g42.5g20.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g248kcal16.3g21.3g10.3g1.7g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634