Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 321g146kcal9.6g15.4g4.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)192g242kcal21.2g0.6g17.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.9g1.3g3.6g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo6.4g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1583kcal82.8g177.8g57g7.2g
Valittu annoskoko625g791kcal41.4g88.9g28.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g396kcal20.7g44.5g14.3g1.8g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326