Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo95g677kcal0.3g0.2g76.3g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g545kcal16.2g111.3g1.9g5.6g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.7g0.2g7.2g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 127g111kcal1.3g23.3g0.5g2.3g
Taloussuklaa, Fazer64g327kcal2.5g35.6g19.1g3.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4382kcal58.4g553g210g22.6g
Valittu annoskoko625g2191kcal29.2g276.5g105g11.3g
Annoskoko puolitettuna313g1096kcal14.6g138.3g52.5g5.7g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328