Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy203g1074kcal16g64.9g85.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen42g304kcal0.4g0.4g33.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g85g507kcal17.7g5.6g45.6g0g
Kananmuna kuoreton 296g422kcal37g0.9g30.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4614kcal142.2g143.6g389.6g0g
Valittu annoskoko625g2307kcal71.1g71.8g194.8g0g
Annoskoko puolitettuna313g1154kcal35.6g35.9g97.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478