Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g246g174kcal3.9g39.3g0.2g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli34g9kcal0.5g1.3g0.2g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 74g128kcal13g0g8.5g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g7.4g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g162g89kcal5g10.4g3.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Kesäporkkana (Pirkka)98g25kcal0.6g5.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g903kcal46.4g112.6g30.2g1g
Valittu annoskoko625g452kcal23.2g56.3g15.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna313g226kcal11.6g28.2g7.6g0.3g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957