Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl53g91kcal9.6g0.7g5.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g468kcal28.2g22.8g26.6g14.6g
Valittu annoskoko625g234kcal14.1g11.4g13.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g117kcal7.1g5.7g6.7g3.7g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104