Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 96g697kcal1.1g0.4g78.1g0g
Sokeri 191g773kcal0g190.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)192g242kcal21.1g0.6g17.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 26g95kcal4.7g2.8g5.6g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.9g1.2g3.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4419kcal75.2g556.6g204.4g22.8g
Valittu annoskoko625g2209kcal37.6g278.3g102.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna313g1105kcal18.8g139.2g51.1g5.7g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249