Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi257g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali69g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Porkkana 69g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Palsternakka 26g16kcal0.1g3g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g26g3.6kcal0.3g0.8g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paistijauheliha 10%69g116kcal13.7g0g6.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g67g27kcal1.1g5.5g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.1g3.9kcal0.4g0.5g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g453kcal35.2g36.4g16.4g10g
Valittu annoskoko625g227kcal17.6g18.2g8.2g5g
Annoskoko puolitettuna313g113kcal8.8g9.1g4.1g2.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712