Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 427g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.3g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Herne, kuivattu, Rainbow107g301kcal19.1g67.7g1g10.7g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia85g120kcal14.5g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g862kcal68.2g135.6g17.4g21.4g
Valittu annoskoko625g431kcal34.1g67.8g8.7g10.7g
Annoskoko puolitettuna313g216kcal17.1g33.9g4.4g5.4g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128