Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen89g643kcal0g0g71.5g0g
Sokeri 51g206kcal0g50.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g399kcal11.8g81.3g1.4g4.1g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 119g76kcal3.8g5.7g4.2g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Mustikka metsä- 119g52kcal0.6g7.6g0.7g3.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.7g19kcal0g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3285kcal54.2g361.8g173.2g16.2g
Valittu annoskoko625g1642kcal27.1g180.9g86.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g821kcal13.6g90.5g43.3g4.1g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206