Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g102g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g26g28kcal1.3g5.4g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%128g204kcal3.4g3.4g19.1g0g
Ruohosipuli 51g12kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Katkarapu 255g175kcal36.8g0g2.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g26g230kcal0g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1409kcal91g38g96.4g6.8g
Valittu annoskoko625g705kcal45.5g19g48.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g352kcal22.8g9.5g24.1g1.7g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850