Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 208g234kcal44g0g6.2g0g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Peruna, uusi 104g81kcal1.8g16.7g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 104g42kcal0.5g2.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g841kcal96.2g60.2g13.8g11.2g
Valittu annoskoko625g420kcal48.1g30.1g6.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g210kcal24.1g15.1g3.5g2.8g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706