Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)171g68kcal2.9g14g0.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)171g60kcal2.7g11.8g0.2g2.4g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g109g94kcal5.5g17.5g0.3g8.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g175g399kcal33.2g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1241kcal88.6g86.6g60.8g21g
Valittu annoskoko625g621kcal44.3g43.3g30.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna313g310kcal22.2g21.7g15.2g5.3g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791