Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g134g384kcal4.4g90.9g0.3g11.4g
Sokeri 160g651kcal0g160.2g0g0g
Voi 107g776kcal1.3g0.4g86.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3795kcal24.6g509.6g185g22.8g
Valittu annoskoko625g1898kcal12.3g254.8g92.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna313g949kcal6.2g127.4g46.3g5.7g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161