Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 246g83kcal1.7g13.5g0.2g3.4g
Mansikka 138g64kcal0.7g11.6g0.3g2.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g209g815kcal0g204.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1923kcal4.8g459.6g1g12g
Valittu annoskoko625g961kcal2.4g229.8g0.5g6g
Annoskoko puolitettuna313g481kcal1.2g114.9g0.3g3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463