Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.3g1.6g4.6g
Oliiviöljy 34g300kcal0g0g33.9g0g
Hapankaali 201g57kcal2.1g8.6g0.4g4.1g
Tomaattimurska Eldorado23g4.5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Ketsuppi, Felix27g24kcal0.3g5.7g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g361kcal29.1g1.7g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2448kcal95.4g225g129g18.6g
Valittu annoskoko625g1224kcal47.7g112.5g64.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna313g612kcal23.9g56.3g32.3g4.7g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150