Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 34g303kcal0g0g34.3g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Tonnikala öljyssä 102g193kcal27.5g0g9.1g0g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kesäkurpitsa zucchini 169g31kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Tomaatti 203g46kcal1.1g7g0.6g2.8g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1228kcal62.8g35.2g90.2g12.2g
Valittu annoskoko625g614kcal31.4g17.6g45.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g307kcal15.7g8.8g22.6g3.1g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358