Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi21g2.1kcal0.3g0.3g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g93g19kcal0.9g2.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.5g13kcal0.4g0.3g1g0g
Vesi411g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)31g21kcal0.5g4.6g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis62g69kcal13.6g0g1.8g0g
Oliiviöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g298kcal31.4g16g11.4g0g
Valittu annoskoko625g149kcal15.7g8g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna313g74kcal7.9g4g2.9g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389