Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g135g472kcal35g3.4g36.3g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g33g142kcal6.6g12.5g7.3g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 269g64kcal4.8g5.9g0.8g6.1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät188g188kcal31.1g2.3g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1733kcal155g48.2g99g12.6g
Valittu annoskoko625g867kcal77.5g24.1g49.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g433kcal38.8g12.1g24.8g3.2g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.9g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779