Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali215g42kcal3.9g4.7g0.4g4.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100g30kcal4.6g1.9g0.3g1.6g
Sipuli (käsittelemätön)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour29g86kcal1g1.2g8.6g0.3g
Katkarapu52g37kcal7.4g0.4g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 57g44kcal1.1g8.9g0.1g0.6g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g493kcal36.8g37g20.2g15.8g
Valittu annoskoko625g246kcal18.4g18.5g10.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g123kcal9.2g9.3g5.1g4g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299