Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 71g505kcal0.5g0.3g56.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 123g423kcal12.6g86.2g1.5g4.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 12g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 130g186kcal16.3g0.4g13.4g0g
Anjovis 38g99kcal11.1g3.7g4.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 47g30kcal1.5g2.3g1.7g0g
Purjosipuli119g23kcal2.1g2.8g0.2g2.5g
Tilli, tuore 7.1g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Pizzajuusto, valio47g161kcal11.8g0g12.3g0g
Muna, annos 60g28g25kcal2.1g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2927kcal117.4g193g185.8g13.8g
Valittu annoskoko625g1463kcal58.7g96.5g92.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g732kcal29.4g48.3g46.5g3.5g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831