Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 71g49kcal3.6g6.7g0.3g2.2g
Vesi427g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 114g249kcal20.8g0g18.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g602kcal49.2g14.6g37.6g4.8g
Valittu annoskoko625g301kcal24.6g7.3g18.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g151kcal12.3g3.7g9.4g1.2g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401