Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g41g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g135g47kcal2.2g9.3g0.1g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 271g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g238kcal7.8g32.4g7g7g
Valittu annoskoko625g119kcal3.9g16.2g3.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g59kcal2g8.1g1.8g1.8g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671