Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen76g549kcal0.8g0.8g61g0g
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 130g526kcal0g129.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g152g534kcal5.3g123.5g1.5g4.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten23g76kcal5.4g10.3g4.8g2.5g
Leivinjauhe 5.1g8.9kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g46g183kcal0g45.7g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7.6g25kcal1.8g3.4g1.6g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g183kcal0.3g0.3g20.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4370kcal43.4g638.4g190.6g15.8g
Valittu annoskoko625g2185kcal21.7g319.2g95.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g1093kcal10.9g159.6g47.7g4g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002